top of page

Prosjekter under utvikling

Vi jobber med mange spennende nye prosjekter. Her er en liten smakebit på hva vi jobber med for tiden.  Noen av de er under godkjenning så her må man påberegne endringer. Ta gjerne kontakt for mer informasjon!

Skjermbilde 2022-11-28 kl. 14.54_edited.jpg

Gaupefaret

Gaupefaret ligger på solrikt og populært område på Grålum. Prosjektet er under regulering og vil bestå av flere boligkropper med forskjellige type leiligheter som passer til ulike behov og ønsker. Tomtene som inngår i reguleringen er Ugleveien 3 og 5, Gaupefaret 32,34 og 36 samt inneklemt tomt.

Vedlagte tegninger er kun skisser som inngår i reguleringen og vil tilpasses frem til det søkes om rammetillatelse.

Det er prosjektert totalt 50-55 leiligheter i forskjellige størrelser fordelt på 7 bygninger med luftig og spredt plassering. Alle boenhetene får parkering i p-kjeller.

Informasjon om prosjektet vil legges ut på egen hjemmeside når prosjektet er klart for salg.

Utkast til skisse på utforming av byggene.png

Vannverksveien 7

Vannverksveien 7 ligger nær sentrum og har en solrik og fin beliggenhet mot Glengshølen. Reguleringen er akkurat startet opp på denne spennende tomta og det planlegges oppføring av leiligheter med utsikt over vannet.

Bygg_front.jpg

Kulås Terrasse

Dette spennende prosjektet ligger nær Kulås-parken med kort gangavstand til sentrum. Prosjektet er rammegodkjent og består av ett bygg med 10 flotte eksklusive leiligheter fordelt på 5 etasjer samt parkeringskjeller med sportsboder og heis.

 

Kommer nå for salg.

A40-02 E2 Fasade Sør og Øst.jpg

Omsorgsboliger for Råde Kommune

Vi har blitt tildelt oppdraget med å utføre byggingen av 8 leiligheter med fellesareal mitt i Råde sentrum for kommunen. Dette er et spennende prosjekt som skal starte opp om kort tid og være ferdig i første kvartal av 2024.

bottom of page