top of page

Prosjekter i arbeid

A40-02 E2 Fasade Sør og Øst.jpg

Omsorgsboliger for Råde Kommune

Vi har blitt tildelt oppdraget med å utføre byggingen av 8 leiligheter med fellesareal mitt i Råde sentrum for kommunen. Dette er et spennende prosjekt som skal starte opp om kort tid og være ferdig i første kvartal av 2024.

14.11.23

Etter en krevende tid med grunnarbeider og betong har vi nå startet opp med å reise bygget. Hele bygget føres opp i tømmerkonstruksjon med utvendig kledning. Vi er i rute med prosjektet og ser frem til å fortsette det gode arbeidet.

Veum_Hageby_boliger_3013-02-BET-e-05_Aerial_R03.jpg

Veum Hageby

På oppdrag fra Veum Hageby as har vi inngått avtale om oppføring av 37 enheter totalt fordelt på utbyggingstrinn som reguleres etter salget. På Veum tomta står det nå totalt 15 enheter hvor noen er under oppføring mens andre er snart ferdigstilte. Alle enhetene føres opp i tre og er i tre etasjer med en fin plassert balkong på plan 3.

 

Dette er et spennende og interessant oppdrag for oss som har pågått over tid i samarbeide med byggherren. Vi setter pris på tilliten som vi har fått til å utføre dette oppdraget.

For interesse klikk på logo under.

IMG_0595.PNG
A mellomrom fra syd sandkasse.jpg

Jutulveien 18

Jutulveien 18 er et nytt bærekraftig prosjekt som er under oppføring på Kurland. Prosjektet består totalt av 6 leiligheter. Vi renoverer to leiligheter i eksisterende bolig og setter opp et nytt bygg med fire nye moderne leiligheter. Byggene vil fremstå som moderne og har en attraktiv beliggenhet sentralt på Kurland. Det er kort avstand til skole, barnehage, matbutikk, sentrum, tur og fritidsmuligheter.

Leilighetsstørrelsene er fra 65-94 m2 med 2-3 soverom.

Det kan forekomme små avvik mellom salgstegningene som presenteres og arbeidstegningene det bygges etter. Det samme gjelder for de vedlagte illustrasjonsbildene.

14.11.23:

 

2 solgte i ny bolig i plan 1 på 65 og 72 m2. Innflytting i løpet av januar 2024.

bottom of page