top of page

Bolig til salgs/leie

Her finner du noen av våre boliger som ligger ute for salg. Ta kontakt om det er noe du lurer på.

Bygg_front.jpg

Kulås Terrasse

Dette spennende prosjektet ligger nær Kulås-parken med kort gangavstand til sentrum. Prosjektet er rammegodkjent og består av ett bygg med 10 flotte eksklusive leiligheter fordelt på 5 etasjer samt parkeringskjeller med sportsboder og heis.

A mellomrom fra syd sandkasse.jpg

Jutulveien 18

Jutulveien 18 er et nytt bærekraftig prosjekt som er under oppføring på Kurland. Prosjektet består totalt av 6 leiligheter. Vi renoverer to leiligheter i eksisterende bolig og setter opp et nytt bygg med fire nye moderne leiligheter. Byggene vil fremstå som moderne og har en attraktiv beliggenhet sentralt på Kurland. Det er kort avstand til skole, barnehage, matbutikk, sentrum, tur og fritidsmuligheter.

Leilighetsstørrelsene er fra 65-94 m2 med 2-3 soverom.

Det kan forekomme små avvik mellom salgstegningene som presenteres og arbeidstegningene det bygges etter. Det samme gjelder for de vedlagte illustrasjonsbildene.

IMG_0767_edited.jpg

5 av 5 boliger er
solgt på Nye
Tindlundvei 69.

5 nye boliger fordelt på 3 eneboliger og 2 kjedede boliger. Her kan du få romslige boliger på 132 og 135 kvm BRA, alle med smakfull innredning og moderne løsninger. Hver bolig får bil oppstillingsplass i carport, egen inngang og en fin, solrik uteplass.

bottom of page