top of page

Bolig til salgs/leie

Her finner du noen av våre boliger som ligger ute for salg. Ta kontakt om det er noe du lurer på.

Bygg_front.jpg

Kulås Terrasse

Dette spennende prosjektet ligger nær Kulås-parken med kort gangavstand til sentrum. Prosjektet er rammegodkjent og består av ett bygg med 10 flotte eksklusive leiligheter fordelt på 5 etasjer samt parkeringskjeller med sportsboder og heis.

Kommer nå for salg.

14.11.23

Riving av eksisterende bolig startet opp i september. I løpet av november er hele byggegropa sprengt ut og klart for fundamentering. Det blir hektisk aktivitet i hele 2024 med prosjektet.

A mellomrom fra syd sandkasse.jpg

Jutulveien 18

Jutulveien 18 er et nytt bærekraftig prosjekt som er under oppføring på Kurland. Prosjektet består totalt av 6 leiligheter. Vi renoverer to leiligheter i eksisterende bolig og setter opp et nytt bygg med fire nye moderne leiligheter. Byggene vil fremstå som moderne og har en attraktiv beliggenhet sentralt på Kurland. Det er kort avstand til skole, barnehage, matbutikk, sentrum, tur og fritidsmuligheter.

Leilighetsstørrelsene er fra 65-94 m2 med 2-3 soverom.

Det kan forekomme små avvik mellom salgstegningene som presenteres og arbeidstegningene det bygges etter. Det samme gjelder for de vedlagte illustrasjonsbildene.

14.11.23:

 

2 solgte i ny bolig i plan 1 på 65 og 72 m2. Innflytting i løpet av januar 2024.

Veum_Hageby_boliger_3013-02-BET-e-05_Aerial_R03.jpg

Veum Hageby

På oppdrag fra Veum Hageby as har vi inngått avtale om oppføring av 37 enheter totalt fordelt på utbyggingstrinn som reguleres etter salget. På Veum tomta står det nå totalt 15 enheter hvor noen er under oppføring mens andre er snart ferdigstilte. Alle enhetene føres opp i tre og er i tre etasjer med en fin plassert balkong på plan 3.

 

Dette er et spennende og interessant oppdrag for oss som har pågått over tid i samarbeide med byggherren. Vi setter pris på tilliten som vi har fått til å utføre dette oppdraget.

For interesse trykk på logo under.

IMG_0595.PNG
bottom of page